1392. urtetik ekoizten dute garagardoa Munich-eko katedralaren ondoko Augustinatarren ermandadean. 1803. urtean, sekularizazioa eta ondorengo pribatizazioen ondorioz, enpresa pribatu batean bilakatu zen: Augustiner Bräu. 1817. urtean enpresa kale batzuk harago mugitu (Neuhausser Str.), 1885. urtean berriz tokiz aldatuz enpresa Wagner familiak hartu zuelako. Bigarren Mundu Gerra-n oso kaltetua suertatu zen fabrika baina hau bukatu ondoren oso azkar konpondu eta jarri zuten martxan.
Langileak, 1890. urtean. |
Hartzidura gela, 1890. urtean. |
Azken urteotan berrikuntza ugari jasan ditu enpresak, makinaria berria eskuratuz. Malta beraien enpresa batean egiten dute, eta ura (edateko uraren kalitatekoa) bonba batzuen bitartez 230 m-ko sakoneratik hartzen dute.
Gaur egun duten teknologia honakoa da:
No comments:
Post a Comment