2011-06-11

GARAGARDOA EKOIZTEN: Ehoketa

Joan den astean garagardoaren ekoizpen prozesua modu orokorrean azaldu genuen eta gaur prozesu hortako lehen pausoari buruz hitz egingo dugu: Ehoketa.



Ehoketaren helburua, malta aleen tamaina txikitzea da,    urarekiko gainazal-kontaktua haundituz eta maltan dauden osagaien disoluzio erreakzioak lagunduz.

Ehoketaren bitartez lortuko den aleen tamaina honako faktoreetan oinarritzen da:
Mailu errota bertikala

   - Maltaren kalitatea
   - Ordezkoak erabili ezkero, hauen % eta ordezko mota
   - Irgazpenean erabilzen den makinaria mota
   - Beratze prozesu mota


Maltomat errota


Ehoketa mota desberdinak aurki ditzakegu:

   - Ehoketa lehorra
   - Ehoketa hezea
   - Ehoketa oso fina
   ...


Maltomat errota barrutik

No comments:

Post a Comment