Hasiera batean azaleko hartziduraz ekoizturiko garagardo bat zen, garagar eta gari maltak nahastuz eginikoa, gaur egun ordea oineko hartziduraz ekoizturiko garagardo taldeen barnean dago.
Hartzidura mota: Oineko hartzidura
Jatorrizko dentsitatea: 16 - 17
Malta: Urteko lehen garagar eta gari uztak erabiltzen dira malta egiteko, eta ondoren malta hau garagardoa egiteko (garagardoa neguan ekoizteko)
Samuel Adams |
Alkohol edukia: % 6 - 7,5 tartean.
Sasoiko gargardo bat izan ohi da eta bere konposaketa aldakorra izan daiteke:
- Maiatzeko "Bock"-a argiagoa, garratzagoa eta gorputz gutxiagokoa da.
- Neguko "Bock"-a aldiz, ilunagoa, gorputz gehiagokoa eta ez hain garratza da.
Azkar zahartzeko harriskua dute garagardo mota hauek.
No comments:
Post a Comment