- 500 gr. haragi xehetu
- 200 gr. tipula
- Intxaur muscata
- 5 cl. ozpin
- 25 cl. Franziskaner Dunkel (Garizko garagardo ilun bat da hau)
- Gatza eta piperbeltza
- Irina
Franziskaner Hefe-Weissbier Dunkel |
Prestatzeko behar den denbora: 40 bat minutu gutxi gora behera.
Zailtasuna: Ertaina
Prestaketa: Txahalkiarekin albondigak egin eta irineztatu. Ondoren, zartagian frijitu. Tipula ere frijitu eta lapikoan jarriko da. Albondigak lapikora gehitu eta hau guztia garagardo eta urez estali (garagardo eta ur kopuru berbera erabiliz). Intxaur moscata eta ozpina gehitu, eta gatza eta piperbeltza bota. 20 minutu inguruz egosten utziko da.
Zorte on!
Azkeneko errezeta: Hurrengo errezeta:
Perretxikoak garagardo erara Legatz-solomoa
No comments:
Post a Comment