Prestatzeko denbora: 30 minutu
Zailtasuna: Erreza
Osagaiak:
- Tipula 1
- 2 baratxuri
- Gatza eta piperbeltza
- Oliba olioa
- 200 gr. perretxiko
- 33 cl. garagardo (Calvin's Pils adibidez)
Prestaketa:
Olioa, baratxuria eta tipularekin frijitu ("sofrito") bat egin. Gatza eta piperbeltza gehitu, norberak nahi adiña.
Ondoren, zati txikitan egindako perretxikoak gehituko ditugu, noizbehinka nahastuz. 5 minutu inguru igaro ondoren garagardoa (33cl.) gehituko dugu.
Perretxikoak |
Egosten utziko dugu hau 15 minutuz, sua ez oso altu jarrita.
Errezeta hau oso egokia da erregositako haragi batekin batera jateko.
On ein!
Hurrengo errezeta:
Txahalki albondigak Franziskaner dunkel garagardo erara
No comments:
Post a Comment