Zailtasuna: Ertaina
Osagaiak (4 pertsonentzat):
- 300 gr. irin
- 6 arraultza
- Gurina
- "Glass" azukrea
- 1/4 litro "Lindemans Pecheresse, Peach Lambiek" garagardo
Prestaketa:
Garagardoa ontzi batean jarri eta egosi gatz pixka bat botaz. Behin egosten hasi denean irina bota eta 10 bat minutu itxaron garagardo likidorik gelditzen ez den arte.
Garagardo-irin nahaste hau hozten utziko dugu eta bien bitartean arraultzak irabiatuko ditugu behin nahastea hotza dagoenean gehituz (batidora erabiltzea gomendatzen da).
Lindemans Pecheresse garagardoa. |
Hurrengo pausoa labean sartuko dugun bandejatxo bat gurinez bustitzea da eta bertan jartzea egin berri dugun nahasketa. 150 ºC-tan berotuko dugu 20 bat minutuz eta hortxe izango dugu emaitza.
Aurreko errezetak:
Ganba albardatuak
Oilaskoa garagardoarekin
Krepak
Legatz solomoa garagardoarekin
Txahalki albondigak Franziskaner...
Perretxikoak
No comments:
Post a Comment