Egunon guztioi! Gaur Itsaskiei eta garagardoei buruz hitz egingo dugu.
Itsaskiak zapore indartsu eta usain sarkorreko elikagaiak dira, aldi berean ere nahiko delikatuak direnak. Gainera, ahoan nahiko zapore iraunkorrak uzten dituzte.
Garagardo argiak oso aukera ona dira mota honetako elikagaiekin batera kontsumitzeko, zapore eta usain hauek guztiz errespetatzen baitituzte.
Itsaskia espezia askodun saltsa batekin prestatu ezkero, gorputz gehiago eta alkohol kopuru handiagoko garagardoak aukeratuko ditugu, garratztasuna handiegia izan gabe.
Itsaskiak jateko orduan, garagardoa edaten al duzue? Horrela bada, zein garagardo mota?
Astelehen ona opa dizuet!
Aurreko ataletan:
Arraultzak eta garagardoa
Behi eta idi haragia eta garagardoa
Entsaladak eta garagardoa
Janari japoniarra eta garagardoa
Arraina eta garagardoa
Txerri haragia eta garagardoa
Arkumea eta garagardoa
Garagardoa eta haragia
No comments:
Post a Comment