Chimay garagardo enpresak bere web orrian beraien garagardo gorria eta Chimay Grand Cru gazta erabiliz proposatzen duten errezeta bat da gaurkoa:
Zailtasuna: Erreza
Osagaiak (4 pertsonentzat):
- 300 gr. leka finak (egosiak)
- 300 gr. txanpinoiZailtasuna: Erreza
Osagaiak (4 pertsonentzat):
- 300 gr. leka finak (egosiak)
- 300 gr. Chimay Grand Cru gazta (edo antzeko beste gazta bat)
- 200 gr. baba (egosiak)
- 200 gr. baba (egosiak)
- 200 gr. patata (egosi eta zuritutakoak)
- 100 gr. gurin
- 10 cl Chimay Gorri garagardo.
- 4 Frankfurter saltxitxa (zati txikitan moztua)
- 4 Frankfurter saltxitxa (zati txikitan moztua)
- Piperbeltza eta gatza
Prestaketa:
Informazio iturria: Chimay
Aurreko errezetak:
Aza garagardoarekin
Pepino zopa hotza...
Dip frantsez ogitartekoa
Garagardo bizkotxoa
Ganba albardatuak
...
No comments:
Post a Comment